PLATA

Pentru a achita produsele comandate pe cadouriutile.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:
– plata numerar la livrare (ramburs la primirea coletului);
– plata online cu cardul bancar;
– plata prin transfer bancar / ordin de plata.

Plata numerar/ramburs
In momentul in care curierul iti livreaza coletul vei preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi suma finala care ti-a fost comunicata in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteea sau ulterior prin e-mail).

Plata online cu card bancar
Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre pagina unde trebuiesc datele cardului bancar. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati. Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile EuPlatesc.ro, unul dintre cei mai mari procesatori de carduri din Romania. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Mentionam ca nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactie.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Imediat ce trimiti comanda vei fi redirectionat catre EuPlatesc.ro pentru a efectua plata cu cardul. Ai siguranta maxima – Euplatesc.ro foloseste tehnologia 3D Secure, promovata de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe Internet.

Este acceptata si plata in rate, astfel:
– Banca Transilvania: 2, 3 sau 4 rate;
– Alpha Bank: 2, 3, 4, 5 sau 6 rate;
– First Bank: 2, 3, 4, 5 sau 6 rate;
– Garanti: 2, 3, sau 4 rate.

Plata prin transfer bancar / ordin de plata
Dupa finalizarea comenzii vei primi pe e-mail factura proforma pentru efectuarea platii . Livrarea produselor se va face doar dupa primirea unei copii a ordinului de plata pe adresa de e-mail: office@cadouriutile.ro.
Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:
Nume societate : ARCA HOBBER S.R.L.
Cont lei : RO80BTRLRONCRT0224308001, deschis la Banca Transilvania
Cod unic inregistrare: RO32194495
Adresa: Str. Intrarea Primaverii Nr.2, Berceni, Ilfov

LIVRARE

Toate produsele noastre sunt verificate si impachetate corespunzator inaintea expedierii.

Livrarea se face prin FAN COURIER si numai pe teritoriul Romaniei. Comenzile se expediaza in maxim 1-3 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii de catre un operator, cu mentiunea ca doar pentru produsele care se afla in stoc. Pentru produsele care au optiunea de precomanda, timpul de livrare va fi comunicat telefonic in maxim 24 h de la plasarea comenzii.

Costul de transport difera in functie de tipul de livrare:
– Livrare Standard pentru comenzile achitate cu cardul bancar / ordin de plata, costul de transport este de 14 RON, pentru livrare de luni pana vineri, in aria de acoperire FAN COURIER.
– Livrare Cont Colector pentru comenzile care se vor achita ramburs la livrare, costul de transport este de 19 RON (14 RON cost standard + 5 RON cost ramburs), pentru livrare de luni pana vineri, in aria de acoperire FAN COURIER.
– Livrare Expres Sambata, +8 RON care se adauga la costurile mentionate anterior, in aria de acoperire FAN COURIER, dar doar pentru comenzile plasate in timpul programului de lucru (luni-vineri, orele 08-17). ***De exemplu, daca plasezi sambata comanda cu livrare tot sambata, livrarea din pacate nu se va putea face, pentru ca nu va fi nici un coleg disponibil pentru a prelua comanda.
* In afara ariei de acoperire FAN COURIER se percepe o taxa, stabilita de curier (0.95 lei/km), in functie de km suplimentari pana la destinatie. Aceasta taxa se va comunica ulterior plasarii comenzii – in situatia in care localitatea de destinatie este in afara ariei de acoperire Fan Courier.

Transportul este gratuit, adica nu se percepe taxa de transport la comenzile a caror valoare este de minim 500 RON.

Echipa cadouriutile.ro isi declina responsabilitatea in cazul intarzierilor datorate conditiilor meteo, calamitatilor naturale, actelor de terorism sau firmei de curierat.

La primire, te rugam sa verifici integritatea coletului si daca exista urme de lovire sau deteriorare iti recomandam sa-l refuzi.