Meniu
Coșul dvs.

Tencuiala Magnetica, MagnetPlaster 25 kg

Tencuiala Magnetica, MagnetPlaster 25 kg
Tencuiala Magnetica, MagnetPlaster 25 kg
Ai nevoie de ajutor ?
  • Stoc: 2
  • Model: HMAGPLASTER10L
  • Weight: 0.00kg
50 produse vândute
Vizualizare produs: 15379
Lei815,00
Fără TVA: Lei684,87

 

 

 

Descriere

MagnetPlaster este o tencuiala decorativa de interior, de inalta calitate, cu proprietati magnetice. Un strat de MagnetPlaster are mai multa forta magnetica decat trei straturi de vopsea magnetica. Este o rasina sintetica in care e dispersata o pudra metalica. Desi este de culoare gri-inchis, poate fi apoi acoperita cu orice tip de vopsea, de orice culoare, sau poate fi tapetata. Tencuiala MagnetPlaster poate fi folosita in sali de clasa, birouri, sali de sedinte, spatii medicale. Aproape oriunde se doreste o suprafata magnetica. Obiecte decorative, prezentari, note informative pot fi expuse utilizand magneti de prindere (recomandam utilizarea magnetilor de neodim si nu a magnetilor de ferita) evitand astfel gaurirea peretilor si folosirea de suruburi si cuie.

Aplicare

MagnetPlaster poate fi utilizata in interior pe orice suprafata solida, care trebuie sa fie rigida, curata, fara praf, uscata si fara grasimi. Tencuiala existenta crapata sau decojita trebuie inlaturata. Suprafetele foarte absorbante sau zgrunturoase trebuie tratate mai intai cu amorsa sau grund (recomandat tot din gama MagPaint). Amesteca bine inainte de utilizare si aplica uniform tencuiala magnetica cu o mistrie curata.

Acoperire

Acoperirea teoretica este de 2,5 kg/m² echivalent cu 1 m²/litru, aplicata intr-un singur strat de 1 mm grosime, astfel galeata de 10L (25kg) va acoperi 10 m².

Timp de uscare

Tencuiala magnetica MagnetPlaster se va simti uscata la atingere dupa aproximativ 4 ore, iar dupa minim 12 ore va putea fi acoperita cu un alt tip de vopsea. Dupa 24 de ore va fi gata de utilizare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Vopsea Speciala