Meniu
Coșul dvs.

Centuri cu magneti si turmalina

Model: HA-H007
Suport pentru umar cu 18 magneti terapeutici permanenti si doua zone cu turmalina. Neoprenul de inalta calitate ofera un suport excelent cu efect terapeutic. Previne sau vindeca afectiunile si durerile de umar. Poate fi purtat acasa, dar este confortabil chiar si in timpul unei sedinte la birou. Se..
Lei86,90
Fără TVA: Lei73,03
Model: H-NK08
Suport cervical-gat cu 5 magneti terapeutici permanenti si o zona cu turmalina. Ofera un suport cervical excelent cu efect terapeutic. Previne sau vindeca afectiunile si durerile gatului. Acest suport este confectionat din bumbac si panza in care sunt inserate cristale de turmalina. Poate fi purtat..
Lei43,99
Fără TVA: Lei36,97
Model: H-EL01
Suport pentru cot cu 6 magneti terapeutici permanenti si o zona cu turmalina. Ofera un suport excelent cu efect terapeutic. Previne sau vindeca afectiunile si durerile de cot. Acest suport este confectionat din bumbac si panza in care sunt inserate cristale de turmalina. Poate fi purtat acasa, dar ..
Lei44,99
Fără TVA: Lei37,81
Model: H-F08
Suport pentru glezna cu 2 magneti terapeutici permanenti si 2 zone cu turmalina. Ofera un suport excelent cu efect terapeutic. Previne sau vindeca afectiunile si durerile de glezna. Acest suport este confectionat din bumbac si panza in care sunt inserate cristale de turmalina. Poate fi purtat acasa..
Lei42,99
Fără TVA: Lei36,13
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)